Sweet potato med ost og grøntsager er mere end bare en snack – det er en ren smagfuld forførelse hvor de søde kartofler, er kombineret med sprøde ostestykker og ledsaget af en regnbue af saftige grøntsager.
Når den karamelliserede sødme fra Sweet potatoes møder den cremede skarphed fra osten i en ekstraordinær smagsforening. Så bliver hver bid er en rejse gennem smagsspektret, der vækker dine smagsløg og skaber en uovertruffen harmoni.
Sweet potato med ost
(2 portioner)
Tilberedningstid: 15 minutter
- 2 små sweet potatos
- 100 g gedeost
- 1 dl fedtfattig hytteost
- 2 spsk fedtfattig ricotta
- Salt og peber
- 1 peberfrugt
- 1 forårsløg
- 100 g champignoner
- Paprika
Sådan gør du:
- Opvarm ovnen til 200 grader.
- Skær grøntsager og champignoner ud i skiver. Rens kartoflerne og anbring dem i mikrobølgeovnen i 6 minutter (eller bag i ovnen i ca. en time). Når kartoflerne er kolde nok til at røre ved, skal du skære dem på langs og tag ”ind- maden” ud med en ske og anbring det i en skål. Gem kartoffelskindet.
- Rør kartoflerne sammen med gede-, hytte- og ricottaost, og grøntsager samt champignoner, salt og peber, og læg fyldet i kartoffelskindet. Drys paprika på toppen.
- Anbring kartoflerne i mikrobølgeovnen (1 min. ved høj varme) eller ovnen (10 min. ved 175 grader).
Tips: Du kan pakke kartoflerne ind og tag dem med på arbejde eller i træningscenteret, og sætte dem i mikrobølgeovn i 1-2 minutter, inden de skal spises.
Næringsindhold per portion: 303 Kalorier
- protein: 22 g
- kulhydrater: 39 g
- fedt: 14 g
- kostfibre: 4 g