Aktiv ferie

Aktiv ferie står højt på ønskesedlen, for når vi danske tager på ferie, er det ikke blot for at smide os på en sol seng ved poolen. Flere og flere prioriterer at ferien skal indeholde aktiviteter og byde på nye oplevelser. Den interesse mærker man også hos landets rejsebureauer, der igen efter corona nedlukningen har oplevet en stærkt voksende interesse for aktive ferier.
Og der er da også masser af gode grunde til at tage på en aktiv ferie. Ikke mindst hvis træning er en del af dine daglige vaner, kan det være inspirerende for både dit fysiske og psykiske velvære, at dyrke din træning i nye og inspirerende omgivelser og nyde godt at den friske luft og motionen enten på egen hånd eller i fællesskab med andre. Og skal du i gang med nye sunde aktive vaner, så kan f.eks et ophold på en ferie destination, med et rigt udbud af træningsaktiviteter også være den perfekte lejlighed til at prøve forskellige trænings muligheder og dermed finde den der er helt rigtig for dig.
I denne kategori vil du løbende finde bud på aktive ferie destinationer, uanset om du foretrækker at vandre i naturen, cykle i bjergene, fordybe dig i din yoga praksis på et af de mange retreats, eller drømmer om at tage på en decideret aktiv ferie, på en destination med et bredt udbud af aktiviteter.
Men det er også her hvor vi vil præsenterer nogle unikke træningsmuligheder på forskellige destinationer. Og det er også her i denne kategori, at du som læser er mere end velkommen til at byde ind med de trænings perler du måtte støde på på din ferie.

15585

FOREVER FIT


Modtag Forever Fit e-bogen på 60 sider og få ny inspiration til din træning. Den indeholder 3 effektive træningsprogrammer, med illustrerede øvelsesbeskrivelser. 30 lækre sunde og kalorielette opskrifter og en komplet kostplan til de næste 180 dage.


Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og modtag e-bogen helt gratis