Om Fitnews

Fitnews har siden 2008 været en vigtig kilde til de informationer som er nødvendige for at drive et moderne fitnesscenter. Frem til august 2022 primært i magasin format henvendt sig til alle beslutningstagere i såvel fitness- som wellnessbranchen. Sidenhen online som fitnews.dk

Hvor den redaktionelle profil tidligere var meget målrettet branchens beslutningstager og centreret omkring internationale trendanalyser, produktopdateringer og de nyeste træningskoncepter. Så har fitnews.dk i dag også tilføjet artikler der henvender sig til branchens slutbrugere. Hvordan du som læser bedst navigerer i de mere end 500 gratis artikler kan du læse mere om her (link til sådan bruger du..)

CSCC -åbning

På trods af sit internationale udsyn er Fitnews.dk 100% danskejet og drives i tæt samarbejde med en række af fitnessbranchens førende leverandører, der deler vores passion om at udbrede kendskabet og fordelen ved sunde vaner og regelmæssig fysisk træning.

Den redaktionelle linie tegnes af en fast redaktionen og vi supplerer løbende med en række artikler skrevet af et fast netværk af fagskribenter og brancheprofiler.

Alt redaktionelt indhold er uafhængigt af økonomiske interesse. Vi sælger hverken kosttilskud, træningsredskaber eller træningstøj – så alt formidling er objektiv med udgangspunkt i læsernes interesser.

Sådan bruger du Fitnews

Her på portalen finder du altid mere end 500 artikler, og der opdateres dagligt med nye redaktionelle indslag.

Men portalen har også to spor du kan bevæge dig ud af.

Er du på udkig efter tips og rådgivning til din egen træning, så finder du masser af artikler og træningsprogrammer under den fane der hedder artikler. De er igen, for overskuelighedens skyld inddelt i relevante underkategorier.

Er du derimod beskæftiget i fitnessbranchen, enten som indehaver, daglig leder, fitness instruktør, personlig træner eller andet, så finder du alle de nyeste branchefaglige artikler under den fane der hedder B2B. Også her er de enkelte artikler for overskuelighedens skyld inddelt i relevante underkategorier.

Vil du være sikker på altid at være opdateret på de seneste nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Læser input

Vi er fast besluttet på at blive Danmarks største fitnessportal, og vi gør store fremskridt! Men det er ikke alt – vi vil også være en platform, hvor brugerne har en stor indflydelse. Hvis du er ivrig efter at få indflydelse i en hurtigt voksende industri, så tøv ikke med at slutte dig til os!

Mulighederne kan være mange:

  • Går du med en skribent i maven..?
  • Er der et spændende og utraditionelt fitnesscenter vi har overset..?
  • Har du et godt træningskoncept som flere skal høre om..?
  • Er der en profil i dit center der gør hverdagen sjovere..
  • Har du nogle spændende produkter som flere skal få øje på..

Så er du altid velkommen til at kontakte os eller sende en pressemeddelse på info@fitnews.dk

15585

FOREVER FIT


Modtag Forever Fit e-bogen på 60 sider og få ny inspiration til din træning. Den indeholder 3 effektive træningsprogrammer, med illustrerede øvelsesbeskrivelser. 30 lækre sunde og kalorielette opskrifter og en komplet kostplan til de næste 180 dage.


Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og modtag e-bogen helt gratis