Anti ageing

Anti ageing er blevet et buzz word, for selv om drømmen om den evige ungdom er forbeholdt guderne, så har det faktum har nu aldrig stoppet os mennesker i at stræbe efter udødeligheden. Vi har alle dage ledt efter kilden til det evige liv, og selvom forskerne er enige om, at den ikke findes, ja, så er der i stigende grad flere og flere, som prøver nye veje i kampen mod alderdommen.
Erkendelsen, af at ungdommen ikke varer evigt, begynder for de fleste sidst i trediverne, når de første grå hår dukker op og bæltespændet skal have et par ekstra hak. Og når så tyngdekraften flytter den stramme ansigtshud tættere på halsen, alt imens at potens og vitaliteten aftager, så indtræder erkendelsen for de fleste om, at ungdommens fornemmelse af uovervindelighed er overstået, og det fysiske forfald godt i gang. Og at de næste år kommer til at handle om at undgå det værste og håbe på det bedste.
Men ikke alle vil lade sig nøje med udsigten til et gradvist mindre attraktivt spejlbillede og tanken om, at kroppen skal være en byrde den sidste halvdel af livet. I en ungdomsfikseret verden, hvor vitalitet og livskraft også rent karrieremæssigt kan afgøre, om man er inde eller ude, så er det vel ganske naturligt, at der de seneste årtier er vokset en stor anti ageing industri frem, som er klar til opfylde stort sagt ethvert behov for dem, der er villige til at gå til ekstremer for at booste fornemmelsen af ungdom så langt som overhovedet muligt.
I denne kategori vil du finde artikler hvor vi kigger på de nyeste tendenser og trends. Tester og omtaler forskellige behandlinger og ikke mindst forholder os til fordele og ulemper ved disse.

15585

FOREVER FIT


Modtag Forever Fit e-bogen på 60 sider og få ny inspiration til din træning. Den indeholder 3 effektive træningsprogrammer, med illustrerede øvelsesbeskrivelser. 30 lækre sunde og kalorielette opskrifter og en komplet kostplan til de næste 180 dage.


Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og modtag e-bogen helt gratis