B2B

Artiklerne i denne B2B kategori henvender sig primært til indehavere, daglige ledere, ansatte, instruktører, personlige trænere og andre beslutningstagere der er beskæftiget indenfor fitnessbranchen.
Fitnessbranchen er i konstant “bevægelse”. Først var det vægtstænger og håndvægte. Så kom trænings- maskinerne, cardiomaskiner i alle afskygninger, well- ness med spa, sauna, dampbad m.m. I dag er det hot med yoga, i morgen er stepbænkene igen at finde på holdplanen. Tendenser skifter hurtigt og af og til kan det være svært at følge med.
I denne kategori du finder de seneste branche nyheder, bliver opdateret på branche tendenser og kan læse analyser der giver indblik i de nyeste tiltag, internationalt såvel som herhjemme fra.
Ligesom vi løbende opdaterer med internationale trendanalyser, præsentation af de nyeste produkter og de nyeste træningskoncepter
 

15585

FOREVER FIT


Modtag Forever Fit e-bogen på 60 sider og få ny inspiration til din træning. Den indeholder 3 effektive træningsprogrammer, med illustrerede øvelsesbeskrivelser. 30 lækre sunde og kalorielette opskrifter og en komplet kostplan til de næste 180 dage.


Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og modtag e-bogen helt gratis