Læs de seneste Fitnews magasiner online

fitnews magasin 60
fitnews magasin 59
fitnews magasin 58
fitnews magasin 57
Fitnews magasin 56
Fitnews magasin 55
Fitnews magasin 54
Fitnews magasin 53
Klik på det enkelte magasin for at få det i fuld skærm (åbner op i nyt vindue).

Om magasinet

FITNEWS Magazine er specialmagasinet, der siden 2008 har henvendt sig til alle beslutningstagere i såvel fitness- som wellnessbranchen. Magasinet distribueres gratis 6 gange årligt til ledelse og -medarbejdere i de fleste af landets kommercielle og non-kommercielle fitness- og wellnesscentre.

FITNEWS Magazine ajourfører indehavere af fitnesscentre, personlige trænere, instruktører og andre beslutningstagere om de nyeste informationer omkring nye forretnings-områder. Ligesom magasinet løbende opdaterer med internationale trendanalyser, produktopdateringer og de nyeste træningskoncepter. Kort sagt: Informationer som er nødvendige for at drive et moderne fitnesscenter.

FITNEWS Magazine tilbyder udover traditionelle annonceformater også et spændende “Advertorial” og “Promotion” univers. Her har du en unik mulighed for at brande din virksomhed eller dine produkter på en helt ny måde. Vi du sikre dig en “top of mind” placering blandt beslutningstagere og instruktører i et marked i intensiv vækst og hvor brugermængden fordoblet indenfor de seneste 10 år, så kan du kontakte os og få tilsendt vores mediekit herunder.

Kontakt os

steen broford

Steen Broford, stifter af Fitnews.dk