Fitnews
Subscribe
7 dages Yoga retreat i Andalusien med Ina Thanild
  • Artikler
    • Fitness
    • Styrketræning
    • Løb
    • Vægttab
    • Anti ageing
    • Hjemmetræning
    • Holdtræning
    • Kost og ernæring
    • Motivation
    • Ny forskning
    • Profil interview
    • Wellness
    • Yoga
    • Aktiv ferie
  • B2B
    • Produkt nyheder
    • Boutique Studios
    • Forretningsudvikling
    • Gym Management
    • Krisehåndtering
    • Ny teknologi
    • Studiebesøg
    • Træningskoncepter
  • Opskrifter
    • Brød og bagværk
    • Desserter
    • Fisk
    • Fjerkræ
    • Grønne retter
    • Kylling
    • Oksekød
    • Pasta
    • Salater
    • Skaldyr
    • Snacks
    • Supper
    • Svinekød
    • Vegetar retter
  • Magasinet
  • Partnere
    • Sundhedspartnere
    • Bliv Fitnews PRO partner
  • Om os
    • OmFitnews.dk
    • Sådan bruger du Fitnews
    • Læser input
  • Artikler
    • Fitness
    • Styrketræning
    • Løb
    • Vægttab
    • Anti ageing
    • Hjemmetræning
    • Holdtræning
    • Kost og ernæring
    • Motivation
    • Ny forskning
    • Profil interview
    • Wellness
    • Yoga
    • Aktiv ferie
  • B2B
    • Produkt nyheder
    • Boutique Studios
    • Forretningsudvikling
    • Gym Management
    • Krisehåndtering
    • Ny teknologi
    • Studiebesøg
    • Træningskoncepter
  • Opskrifter
    • Brød og bagværk
    • Desserter
    • Fisk
    • Fjerkræ
    • Grønne retter
    • Kylling
    • Oksekød
    • Pasta
    • Salater
    • Skaldyr
    • Snacks
    • Supper
    • Svinekød
    • Vegetar retter
  • Magasinet
  • Partnere
    • Sundhedspartnere
    • Bliv Fitnews PRO partner
  • Om os
    • OmFitnews.dk
    • Sådan bruger du Fitnews
    • Læser input
No Result
View All Result
Fitnews
No Result
View All Result
Home Opskrifter

Okseslag og majs med korianderdip

I denne ret serves okseslaget med majs og en dip af koriander der har en spændende eksotisk smag som bl.a. passer rigtig godt til majs.

1. august 2023
in Oksekød
156
Okseslag og majs med korianderdip
Del på FacebookDel på TwitterDel på LinkedIn
Indhold gem
1) Okseslag og majs med korianderdip
1.1) (4 personer)
1.2) Ingredienser:
2) Sådan gør du:

Okseslag er I Danmark også kendt som Flanksteak. Kødet der er populært i det amerikanske steakhouse-køkken, hentes fra  bagerst på oksens flanke. Det magre okseslag er populær på grund af sin kraftige smag, og det egner sig også godt til marinering.

I Tyskland kaldes dette flade stykke for Hose eller Rinderlappen. Det ligger bagerst i flanken og er egentlig for groft i kødfibrene til en steakudskæring. Den magre flanksteak er populær på grund af sin kraftige smag, der også egner sig godt til marinering.

Okseslag er bedst, hvis det tilberedes medium rare og ved servering udskæres tyndt på tværs af muskelfibrene. I denne ret serves okseslaget med majs og en dip af koriander der har en spændende eksotisk smag som bl.a. passer rigtig godt til majs.

Okseslag og majs med korianderdip

Okseslag og majs med korianderdip

(4 personer)

Ingredienser:

Korianderdip

  • 300 g Hytteost
  • 1 æggeblomme
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk vand
  • 3/4 t sk groft salt
  • 1 dl friske korianderblade

Okseslag (Flanksteak)

  • 1 spsk Oliven olie
  • 1 Okseslag (ca. 500 g)
  • 3/4 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt
friske korianderblade

Tilbehør

1 kg kartofler
4 store majskolber

Sådan gør du:

Korianderdip:
Kom hytteost, æggeblomme, eddike, vand, salt og koriander i en foodprocessor eller hurtighakker. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. – eller til det er glat. Stil korianderdippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Tilbehør:

Kog kartofler og majs

Okseslag:
Når olien er varm brunes steaken ca. 1 min. på hver side og der drysses med salt og peber. Steg derefter kødet ved svag varme i ca. 12 min. – vend af og til. Tag okseslaget op og lad det stå tildækket til serveringen.

Skær okseslaget i tynde skiver og server sammen med korianderdip, kogte kartofler og majs.

Energiindhold:

10440 kJ

Energifordeling:
Protein 30 %
Kulhydrat 43 %
Fedt 27 %

 

Andre læse også disse artikler

Spaghetti med flanksteak tomater hytteost og basilikum
Opskrifter

Spaghetti med flanksteak, tomater, hytteost og basilikum

18. august 2023
Calzone
Opskrifter

Calzone med fyld af oksekød

15. august 2023
marineret oksefilet
Opskrifter

Marineret oksefilet med kartoffeltårne

1. august 2023
Krydrede kødboller i perlespeltsalat
Opskrifter

Krydrede kødboller af oksekød i perlespeltsalat

1. august 2023
Chilligryde med rissalat
Opskrifter

Chiligryde med oksekød og rissalat

1. august 2023

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

banner-bm-fitnessjpg
justfacefitnewsbanner350x350jpg
wf-bannerjpg
fitnews-sortpng
banner-starfitjpg
350x350-1jpg
bannerf1jpg
partner-sports-bannerjpg
les-mills-smart-tech-350x350jpg
banner-fitpartnerjpg
fitnewsbanner350x350png
tanita-mc780-350x350pxjpg
banner-fitnessgruppenpng
skill-line1080x1080jpg
apollo-bannerjpg
fitnessengros-fitnewspng
fitnews-kvadrat-bannerpng

Vi anbefaler

Vinterløb - åbning

Vinterløb – 8 tips der booster din motivation

14. november 2022
atleter topper senere

Atleter topper senere – men der er forskel på kønnene

7. december 2021
Kostplaner -åbning

Kostplaner – 17 fordele og ulemper

22. september 2023
rekruttering af fitness personale

Rekruttering af fitness personale

7. december 2021
Charlottehaven - udendørs træning-1

Charlottehaven på Østerbro har fået nyt udendørs træningsområde


28. december 2022

Mest læste artikler

  • styrketræning over 50 - åbning

    Styrketræning over 50 år – her er 6 gode grunde til at gå i gang

    1011 shares
    Share 404 Tweet 253
  • Isometrisk træning er bedst til at sænke blodtrykket

    428 shares
    Share 171 Tweet 107
  • Brysttræning for kvinder – 4 effektive øvelser

    525 shares
    Share 210 Tweet 131
  • Fitness World skifter navn til PureGym

    1067 shares
    Share 427 Tweet 267
  • Testosteron – 5 tips til at øge din produktion af det stærke hormon

    473 shares
    Share 189 Tweet 118
  • Sven-Ole Thorsen 75 år “Jeg vil leve i nuet og glæde mig til fremtiden”

    594 shares
    Share 238 Tweet 149
Kom på forkant med fremtiden

Tilmeld dig nyhedsbrev og få adgang til den information du behøver for at være den bedste version af dig selv og bliv løbende opdateret på de seneste nyheder og trends indenfor en branche i hastig vækst.

Fitnews


Fitnews.dk giver dig relevante nyheder, tips og tricks samt portrætter og baggrund.

Som portal vil vi samle den danske fitnessbranche og være med til at gøre den bedre for både center-ejere, personlige trænere, andre aktører og medlemmer.

QUICK LINKS

  • B2B nyt
  • Læs magasinet online
  • Sundhedspartnere
  • Annoncering på fitnews.dk

© 2022 Fitnews.dk / Alle rettigheder forbeholdt. Design by PR360.com

  • Om Fitnews
  • Annoncering
  • GDPR & Privatlivspolitik
No Result
View All Result
  • Artikler
    • Fitness
    • Styrketræning
    • Løb
    • Vægttab
    • Anti ageing
    • Hjemmetræning
    • Holdtræning
    • Kost og ernæring
    • Motivation
    • Ny forskning
    • Profil interview
    • Wellness
    • Yoga
    • Aktiv ferie
  • B2B
    • Produkt nyheder
    • Boutique Studios
    • Forretningsudvikling
    • Gym Management
    • Krisehåndtering
    • Ny teknologi
    • Studiebesøg
    • Træningskoncepter
  • Opskrifter
    • Brød og bagværk
    • Desserter
    • Fisk
    • Fjerkræ
    • Grønne retter
    • Kylling
    • Oksekød
    • Pasta
    • Salater
    • Skaldyr
    • Snacks
    • Supper
    • Svinekød
    • Vegetar retter
  • Magasinet
  • Partnere
    • Sundhedspartnere
    • Bliv Fitnews PRO partner
  • Om os
    • OmFitnews.dk
    • Sådan bruger du Fitnews
    • Læser input

© 2021 Fitnews.dk

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In