Pedan A/S

pedan technogym

Pedan A/S
Københavnsvej 224
DK-4600 Køge
Tel.: (+45) 5665 6465
E-mail: info@pedan.dk
Website: https://www.pedan.dk 

Pedan – siden 1974

Pedan A/S er Danmarks førende leverandør af fitnessudstyr. Virksomheden blev grundlagt i 1974 og ligger i Køge. Siden 1991 har vi været enedistributør af Technogym til Danmark, Grønland og Færøerne. Vores mission er “at give så mange som muligt de bedste forudsætninger for at leve en aktiv og sund livsstil gennem motion”.

I 2022 åbnede vi nordens første Technogym butik i hjertet af København, hvor kunderne kan opleve den fantastiske atmosfære og de unikke produkter vi tilbyder den private forbruger.
Vores organisation består bl.a. af dedikerede konsulenter, marketingsupport, egne montører & serviceteknikere, så vi altid er i stand til at servicere dig ud fra de ønsker, du måtte have.

Vi tager udgangspunkt i din forretning

Vores mangeårige erfaring med levering af individuelle løsninger til kommercielle fitnesscentre, haller, foreninger, virksomheder, offentlige institutioner, hoteller og privatkunder giver os et godt udgangspunkt for at forstå netop dine behov. Vi tilbyder dig derfor sparring og inspiration under hele købsprocessen.

Kvalitet unden sammenligning

Technogyms store fokus på kvalitet, design og brugeroplevelser betyder meget på din bundlinje. Løbende driftsomkostninger til vedligeholdelse og renovering kan være en stor post på budgettet, men med valget af Technogym sikrer du dig en høj driftssikkerhed.
Derudover betyder kvalitet og design også, at Technogym i dag har markedets højeste gensalgsværdi.