Pedan A/S

pedan technogym

Pedan A/S
Københavnsvej 224
DK-4600 Køge
Tel.: (+45) 5665 6465
E-mail: info@pedan.dk
Website: https://www.pedan.dk 

Danmarks førende leverandør af fitnessudstyr

Pedan A/S blev grundlagt i 1974 og har siden 1991 været enedistributør af Technogym til Danmark, Grønland og Færøerne.
Vores mission er “at give så mange som muligt de bedste forudsætninger for at leve en aktiv og sund livsstil igennem motion”.

Vores organisation består bl.a. af dedikerede konsulenter, marketingsupport, egne montører og serviceteknikere så vi altid er i stand til at servicere dig ud fra de ønsker, du måtte have. I 2022 åbnede vi Nordens første Technogym butik i hjertet af København, hvor kunderne kan opleve den fantastiske atmosfære og de unikke produkter, vi tilbyder den private forbruger.

Vi tager udgangspunkt i din forretning
Vores mangeårige erfaring med levering af individuelle løsninger til kommercielle fitnesscentre, haller, foreninger, virksomheder, offentlige institutioner, hoteller og privatkunder giver os et godt udgangspunkt for at forstå netop dine behov.
 Vi tilbyder dig derfor sparring og inspiration under hele købsprocessen. Kvalitet uden sammenligning.

Technogyms store fokus på kvalitet, design og brugeroplevelser betyder meget på din bundlinje. Løbende driftsomkostninger til vedligeholdelse og renovering kan være en stor post på budgettet, men med valget af Technogym sikrer du dig en høj driftssikkerhed.
 Derudover betyder kvalitet og design også, at vores udstyrhar markedets højeste gensalgsværdi.

Kontor / Showroom: Køge
Technogym Boutique: Kristen Bernikows Gade 8 – 1105 København K- Tlf. 4647 3790

 

15585

FOREVER FIT


Modtag Forever Fit e-bogen på 60 sider og få ny inspiration til din træning. Den indeholder 3 effektive træningsprogrammer, med illustrerede øvelsesbeskrivelser. 30 lækre sunde og kalorielette opskrifter og en komplet kostplan til de næste 180 dage.


Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og modtag e-bogen helt gratis