Iqniter

The Club scaled
Iqniter logo

IQNITER
Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Øst
Tel.: (+45) 2140 8040
E-mail: lpb@iqniter.com
Website: www.iqniter.com

IQNITER blev grundlagt i 2011 og har hovedkontor i Aalborg og salgskontor i København.

Vi har bygget vores løsninger og koncepter på en simpel mission: Vi ønsker at hjælpe mennesker med at opnå et godt liv gennem fysisk aktivitet. Vi kalder det Good Health, Good Life.

No more guesswork – med vores løsninger får dine medlemmer brugbare data, både under og efter deres workout:

  • Vores gruppetræningsløsning Studio er implementeret i over 400 fitnesscentre, fysioklinikker og virksomheder over hele verden. Studio bruges til at motivere og guide medlemmerne i mange forskellige holdsale fra biking, løb, HIIT til boksning, roning, mv.
  • Vores App bruges til individuel træning både i centre og hjemme. Brugeren bliver guidet og motiveret af at følge en profil og tjene point, jo bedre de følger profilen.
  • Vores Coach modul er målrettet fysioterapeuter og personlige trænere, der i Coach kan lægge et træningsprogram for deres deltagere og via pulsmåling få feedback retur til Coach og dermed online mulighed for at følge med i kundens træning – både om de får trænet som aftalt og med hvilken kvalitet.

Endvidere har vi opbygget et Hearts koncept, hvor medlemmernes intensitet omdannes til hjerter – på tværs af deres træninger. Det giver den enkelte bruger mulighed for at se, om de får trænet med den rette intensitet og mængde ift. F.x. WHO’s anbefalinger og det giver dig mulighed for at arbejde med og belønne medlemmerne i dit center for deres bedrifter. Data, der også kan bruges til at tiltrække nye medlemmer gennem markedsføring af medlemmernes aktivitet og tilfredshed.

Med IQNITER får du og dine medlemmer:

  • Bedre resultater – træning i de rette pulszoner giver bedre og hurtigere resultater
  • Øget engagement – det giver gladere og mere engagerede medlemmer at nå sine resultater
  • Øget omsætning – pulstræning er en stigende og efterspurgt trend – differentier jer fra konkurrenterne og øg medlemsindtægter – fastholdelse og tjen penge på pulsbælter

Læs mere på www.iqniter.com

 

15585

FOREVER FIT


Modtag Forever Fit e-bogen på 60 sider og få ny inspiration til din træning. Den indeholder 3 effektive træningsprogrammer, med illustrerede øvelsesbeskrivelser. 30 lækre sunde og kalorielette opskrifter og en komplet kostplan til de næste 180 dage.


Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og modtag e-bogen helt gratis