Fitnessgruppen A/S

fitnessgruppen logo

Fitnessgruppen A/S
Grønlandsvej 8
8660 Skanderborg
Tel.: +45 87440306
E-mail:  info@fitnessgruppen.dk
Website: https://www.fitnessgruppen.dk

Fitnessgruppen A/S er en 100 procent dansk virksomhed.

Vi har siden 1993 leveret motionsudstyr til private, virksomheder og motionscentre. Kvalitet, service og rådgivning er nøgleord hos fitnessgruppen. Som kunde hos fitnessgruppen sætter vi dine ønsker og behov i højsædet og kombinerer dem med produkter af en ordentlig kvalitet og høj service.

Fitnessgruppen – din leverandør af motionsudstyr.

 Fitnessgruppen’s hjemmeside www.fitnessgruppen.dk kan man se produkter, tekniske data mv. og man kan bestille varerne online i webshoppen. Varerne bestilt i via nettet forsøges sendt samme dag med enten Post Danmark eller Danske Fragtmænd. Spørgsmål om produkterne og brug af disse kan altid stilles til Fitnessgruppen, vi sidder klar til at hjælpe.

Fitnessgruppen leverer gerne dit motionsudstyr samlet og klar til brug, således at du kan koncentrere dig om din træning. Ligesom vi også gerne vejleder dig i kredsløbstræning, pulstræning og styrketræning.

Fitnessgruppen speciale er træning og træningsudstyr, men vi er ikke specialister på alle områder. Derfor har vi en række samarbejdspartnere som bl.a. tæller kiropraktorer, fysioterapeuter, kostvejledere, massører og fitnessinstruktører. Disse samarbejdspartnere gør os i stand til at tilbyde kurser, foredrag og personlig træning af høj kvalitet.