EuropeActive

EuropeActive logo

EuropeActive
House of Sport
Avenue des Arts / Kunstlaan 43,
B-1040 Brussels, Belgium
E-mail: Klik her
Website: https://www.europeactive.eu

Om EuropeActive

EuropeActive, tidligere European Health and Fitness Association (EHFA), er den førende non-profit organisation, der repræsenterer hele den europæiske fitness- og fysiske aktivitets sektor i Bruxelles. Medlemskab er åbent for alle – offentlige eller private – inklusiv udbydere, leverandører, nationale foreninger, uddannelsesudbydere, videregående uddannelser og akkrediteringsinstitutioner.

EuropeActive-teamet er fuldt ud forpligtet til at rådgive og arbejde med de forskellige nævnte interessenter, herunder andre ngo’er, der promoverer sundhedsfremmende fysisk aktivitet, sektor medier og forskning og videnskabelige institutioner.

EuropeActive sigter mod at samarbejde med den Europæiske Union og andre internationale organisationer for at nå målet om at gøre:

FLERE MENNESKER MERE AKTIVE – OFTERE!

 

15585

FOREVER FIT


Modtag Forever Fit e-bogen på 60 sider og få ny inspiration til din træning. Den indeholder 3 effektive træningsprogrammer, med illustrerede øvelsesbeskrivelser. 30 lækre sunde og kalorielette opskrifter og en komplet kostplan til de næste 180 dage.


Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og modtag e-bogen helt gratis