Body Bike

body bike logo

BODY BIKE INTERNATIONAL A/S
Niels Bohrs vej 2
9900 Frederikshavn
Tel.: (+45) 98439696
E-mail: info@body-bike.com
Website: https://body-bike.com  

BODY BIKE A/S

I mere end 25 år har BODY BIKE produceret indendørs motionscykler af højeste kvalitet. BODY BIKES mission er at leverer den perfekte indendørs cykel oplevelse. Alle cykler er håndlavet på vores fabrik i Frederikshavn hvor vi kræser for hver enkelt detalje. BODY BIKE er et internationalt brand der kan findes i fitness klubber i mere end 33 lande rundt om i verden. Alle modeller er af kommerciel kvalitet der er lavet til brug i fitness klubber.

Vores karakteristiske og revolutionerende design gør at BODY BIKE skiller sig ud fra mængden. Vores lukkede design og sørger for at beskytte brugeren mod det roterende svinghjul og beskytter de indvendige komponenter mod støv og sved. Dette sikrer en høj holdbarhed og lav vedligeholdelse.

Vores produkter er produceret af højkvalitets materialer som rustfrit stål, aluminium, jern, samt nogle nøje udvalgte plastikkomponenter. Alt dette skaber et pålideligt produkt med en holdbarhed der er egnet til brug i fitness klubber. Cyklerne er nemme at rengøre og servicerer og alle vejledninger er let tilgængelige på BODY BIKES website.

 

BODY BIKE tilbyder unikke branding løsninger på cyklerne der kan matche logo og fitness klub design. Vi kan tage dit cykelstudio til det næste niveau med et flot og motiverende design.

Som den eneste indendørs cykel producent tilbyder BODY BIKE to bæredygtige modeller, OceanIX og Forest Green. Den ikoniske blå OceanIX er lavet af genanvendt fiskenet og den olivengrønne Forest Green er lavet af genanvendt abs plastik.

BODY BIKE tilbyder følgende modeller

BODY BIKE SMART, BODY BIKE SMART+, BODY BIKE SMART+ OceanIX, BODY BIKE SMART+ Forest Green, BODY BIKE Connect, BODY BIKE Supreme og BODY BIKE Classic.

BODY BIKE forhandles i Danmark af Fitness Engros, Tåstrup.

 

15585

FOREVER FIT


Modtag Forever Fit e-bogen på 60 sider og få ny inspiration til din træning. Den indeholder 3 effektive træningsprogrammer, med illustrerede øvelsesbeskrivelser. 30 lækre sunde og kalorielette opskrifter og en komplet kostplan til de næste 180 dage.


Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og modtag e-bogen helt gratis