Partner Sport

IMG 3671
partnersport logo

Partner Sport
Ulvevej 9
DK-7800 Skive
Tel.: (+45) 4040 0188
E-mail: info@partnersport.dk
Website: https://www.partnersport.dk 

Velkommen til Partner Sport

Køb og salg af brugt fitnessudstyr

Anskaffelse af nyt fitnessudstyr er for de fleste en meget stor investering. En billigere mulighed kunne være brugt udstyr som typisk kan anskaffes for en betydelig lavere pris.

Vi har over 35 års erfaring i salg af fitness udstyr til det professionelle marked, og vi har leveret løsninger til både fitnesscentre, virksomheder, militæret, kommuner, institutioner, klinikker, foreninger, sportshaller og skoler m.m.

Vores store udvalg af professionelt brugt udstyr gør, at der er mange penge at spare uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mange private har også interesse i noget professionelt udstyr derhjemme, så alle er selvfølgelig velkommen.
Vores udvalg skifter hele tiden, og derfor bliver vores hjemmeside også dagligt opdateret med den aktuelle lagerbeholdning.

Kontakt os gerne og lad os høre om dine behov, ønsker og muligheder. Vi er til at handle med og giver alle en seriøs og professionel vejledning.

 

15585

FOREVER FIT


Modtag Forever Fit e-bogen på 60 sider og få ny inspiration til din træning. Den indeholder 3 effektive træningsprogrammer, med illustrerede øvelsesbeskrivelser. 30 lækre sunde og kalorielette opskrifter og en komplet kostplan til de næste 180 dage.


Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og modtag e-bogen helt gratis