Les Mills Nordic

less mills logo

LES MILLS NORDIC
Biblioteksgatan 29,
114 35 Stockholm, Sweden
Tlf.: (+45) 80 88 63 08
E-mail: nordic@lesmills.com
Website: https://www.lesmills.com/nordic/

Om Les Mills Nordic

Les Mills tilbyder et komplet udvalg af live og digitale fitnessmuligheder for at imødekomme kundernes behov i klubber, hjemme og på farten. Hold dine medlemmer forbundet til din klub, og nå nye målgrupper med digitale løsninger både i og uden for din klub for i sidste ende at understøtte din live gruppetræningsoplevelse.

Efter den verdensomspændende Corona epedemi har også fitnessverdenen ændret sig for altid. Og selvom live træning er forbrugernes premiumoplevelse. Ja så er den fleksibilitet, der er i at tilbyde digitale løsninger.blevet endnu vigtigere. For dine medlemmers træningsoplevelser er ikke længere begrænset til ét fysisk sted. Og en de måder du kan sikre at dine medlemmer også trives i fremtiden er at tilbyde dem en virkelig integreret fitnessoplevelse.

Er der nogen i branchen der altid har være gode til at udvikle og forny sig løbende, så er det Les Mill. Og et af deres spændende nye tiltag til at forme fremtidens fitness, består af et komplet udvalg af live og digitale fitnessmuligheder der imødekommer kundernes behov i fitnesscenteret, der hjemme og på farten.

Med deres nye løsning kan du bevare dine medlemmers tilknytning til din klub, og med digitale løsninger nå nye målgrupper med såvel i som udenfor dit center og ikke mindst understøtte din live gruppetrænings oplevelse og fornyer, når vi former fremtidens fitness. Hvorfor ikke være en del af den fremtid hos os?

Welcome to a world where workouts have no boundaries and consumer wants it all. 
We are here to help your business succeed.

 

 

15585

FOREVER FIT


Modtag Forever Fit e-bogen på 60 sider og få ny inspiration til din træning. Den indeholder 3 effektive træningsprogrammer, med illustrerede øvelsesbeskrivelser. 30 lækre sunde og kalorielette opskrifter og en komplet kostplan til de næste 180 dage.


Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og modtag e-bogen helt gratis