Fitness Leasing

forsidebillede
fitness leasing logo

Workout & Fitness
Jens Juuls Vej 20
DK-8260 Viby
Tel.: (+45) 86 127 128
E-mail: sales@workoutfitness.dk
Website: https://www.fitness-leasing.dk

Fitness Leasing beskæftiger sig med leasing af professionelt remanufactured cardioudstyr fra Technogym, Life Fitness, Matrix og Precor samt privatleasing af Kettler og Concept2.

Kredsløbstræningsudstyr i dag er en dyr investering og skal du være konkurrencedygtig indenfor fitness, skal omkostningerne holdes nede. Derfor tilbyder vi lave opstartsomkostninger så du kan komme rigtigt fra start, eller udbygge din eksisterende forretning på et overkommeligt budget.

Leasingaftalerne indeholder ombytningsret til andet udstyr og vi er fleksible med bindingsperioder, da leasingselskabet tilhører os selv. Med over 20 års erfaring i branchen og mere end 10 års drift af eget fitnesscenter er vi en god sparringspartner for dig hele vejen.

Generelt kan man sige, at det bedst betaler sig at lease det udstyr, som kræver løbende vedligeholdelse samt hurtigst taber værdi – og det er cardioudstyret.

Fitness Leasing er specialister på dette område, og med vores leasing tilbud vi giver dig mulighed for at anskaffe førsteklasses udstyr uden, uden de store engangsudgifter, som er tilfældet ved et køb.

I forhold til et køb frigiver du med leasing således kapital, som du kan bruge til at udvikle din primære forretning. Aftalen indeholder desuden mulighed for opgradering eller ombytning af udstyret. Samtidig er vi din garanti for, at du får løbende service på i hele leasingperioden.

Med en leasingaftale undgår du pludselige udgifter til reparationer og er samtidig sikret, imod at dit udstyr står stille. Du slipper med andre ord også for det ansvar, der følger med ved selv at eje sit udstyr, når garantien er udløbet.

  • Undgå store engangsudgifter ift. køb af udstyr.
  • Fast månedlig ydelse – ingen rep. omkostninger.
  • Fradragsberettigede leasingudgifter.
  • Service indenfor 24 timer – eller godtgørelse.
  • Afskrivningerne påhviler leasinggiver.
  • Service og support i hele leasingperioden.

Fitness Leasing tilbyder også private at lease cardioudstyr indenfor følgende kategorier: Motionscykler – Crosstrainere – Løbebånd – Romaskiner. Det kan du læse mere om her privat leasing

15585

FOREVER FIT


Modtag Forever Fit e-bogen på 60 sider og få ny inspiration til din træning. Den indeholder 3 effektive træningsprogrammer, med illustrerede øvelsesbeskrivelser. 30 lækre sunde og kalorielette opskrifter og en komplet kostplan til de næste 180 dage.


Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og modtag e-bogen helt gratis