BM Fitness

bm fitness logo

BM Fitness
Virkelyst 20
9400 Nørresundby
Tlf: 98 19 00 51
info@bm-fitness.dk
Website: https://bm-fitness.dk

Alt i motionsudstyr til privat og professionelt brug

BM Fitness er en solid danskejet virksomhed, som har eksisteret siden 1992. Vores mangeårige erfaring kommer dig til gode, hvad enten du er privat eller skal købe ind til en forening eller til et motionscenter.

Hurtig levering fra dag til dag

Fra vores lager med over 3000 pallepladser sørger vores dygtige medarbejdere for, at du får leveret dine varer fra dag til dag. Er uheldet ude og der er behov for reservedele, kan vi håndtere det meste direkte fra eget lager, ligesom vi har egne servicebiler, som kan hjælpe hurtigt og effektivt.

Vores varemærker

Vi har i alle årene solgt udstyr fra PROTEUS til privat og professionelt brug. Ønsker du professionelt udstyr fra “øverste hylde” har vi i snart 5 år solgt udstyr fra BH Fitness, som hører til blandt det bedste på markedet. Derudover har vi naturligvis også de kendte varer fra bl.a. Concept2 og Reebook.

Seriøs rådgivning og en god garanti

Ved større investeringer, er der andet end blot en god pris der tæller. Kan leverandøren tilbyde service på udstyret og hvad er leveringstiden på evt. reservedele? Vi hjælper dig fra start til slut lige fra valg af det rigtige udstyr, indretningsforslag samt et godt tilbud inkl. levering og opstilling.

Besøg vores showroom på adressen i Nørresundby eller det flotte center i Skansen Fitness, som du kan se på videoen øverst.