tun2 portioner – Klar på 10 minutter

Ingredienser

1 dåse tun

1 spsk. jomfru oliven olie

1 dl. revne gulerødder

1 spsk. gedeost

4 terningskårne oliven

1 forårsløg skåret i firkanter

1/2 tsk. rosmarin

1/2 tsk. herbes de Provence

2 skiver groft brød

1 dl. spinat

 

De fleste ved at tun er en god kilde til protein og med denne hurtige opskrift behøver du ikke bruge sommeraftenen i køkkenet.

Sådan gør du

1. Bland tun, halvdelen af olien, gulerødder, ost, oliven, forårsløg og krydderier.

2. Spred resten af olien over brødene og fordel tun blandingen på de to skiver. Steg brødet med blandingen på, indtil det har den ønskede konsistens.

Næringsindhold pr. portion:

Kalorier: 92,

Fedt: 4 g

Kulhydrater: 13 g,

Kostfibre: 5 g

Protein: 23 g.