Ingredienser:

5 plader filodej
50 g. tofu
1 tsk. friskhakket koriander
1/2 fed knust hvidløg
1/2 tsk. stødt spidskommen
1 knsp. cayennepeber
2 tsk. hvidvinseddike
1/2 knust laurbærblad
1 knsp. stødt nelliker
1 spsk. olie
sammenpisket æggehvide

 

Harissa:

1 1/2 frisk chili uden kerner
3 fed hvidløg
1 tsk. spidskommen
1 tsk. hvidvinseddike
1/2 tsk. salt
olivenolie

 

Fremgangsmåde:

Begynd med at lave harissa: Blend de friske chili med hvidløg, spidskommen, salt og olivenolie. Harissaen kommes på køl til den skal bruges.

Blend tofu, koriander, hvidløg, spidskommen, cayennepeber, hvidvinseddike, laurbærblad, nellike og olivenolie til en jævn masse.

Pensl filodejen med olivenolie, læg en lille spiseskefuld af fyldet på dejpladen, rul en omgang, fold siderne over, pensl med æggehviden og rul helt sammen til små aflange cigarer. Pensl lukningen godt med æggehvide, så de ikke åbner sig i den varme ovn.

Bages 5-7 min. ved 160 grader.

Server harissa til tofu-cigarerne.

 

Næringsindhold:

Protein: 10,99
Kulhydrat: 7,73
Fedt: 15,48
KJ: 875,2