Fedtfattig og let kyllingeret

Ingredienser:

1 kyllingebrystfilet ca. 130 g.
2 spsk. Heinz tomatketchup
Peberblanding fra Santa Maria
Lidt hvidløgspulver
3⁄4 dl. vand
2-3 ananasringe

 

Tilberedning:

Kyllingen pensles med en spsk. ketchup på begge sider og drysses med lidt hvidløgspulver og peberblanding.

En pande varmes og kyllingen steges ved svag varme på begge sider ca. 4-5 min.

Hæld lidt vand ved (ca. 3⁄4 dl.) og lad kyllingen koge videre ved svag varme på begge sider.

Røres med et piskeris, indtil ketchuppen bliver jævnet til en sauce.

Kyllingen pyntes med en ananasring og serveres eventuelt med salat bestående af iceberg salat, syltet rød peber, syltet hvidløg, tomat, jalapenos, ananas i tern, majs og en tortillas.

Energifordeling:

Kylling ca. 152,9 kcal
30,3 g. protein
5.1 g. kulhydrat
1,4 g. fedt