Thaisuppe med ingefær skyrcremeEfteråret er suppe tid og denne her, er ikke alene sund, den giver også varme i kinderne.


Ingredienser:
(Opskrift til 4 personer)

Ingefærkrydret skyrcreme

2 dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%

2 tsk fintrevet ingefær

1 sk fintrevet citronskal (usprøjtet)

2 tsk friskpresset citronsaft

1 spsk flydende honning

1/2 tsk groft salt

 

1 liter Karolines Køkken® eksotisk Thaisuppe 4%

2 dl vand

1 tsk groft salt

100 g tynde risnudler i mindre stykker

1/2 Knoldselleri i tynde stave

(ca. 300 g)

400 g skinke- eller wokstrimler

2 rødløg i halve ringe (ca. 150 g)

 

1 rødkindet æble i tern (ca. 150 g)

1 dl friske korianderblade.

 

Sådan gør du:

Vend alle ingredienserne sammen og stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Bring suppe, vand, salt, nudler og selleri i kog, under omrøring, i en stor, tykbundet gryde. Tilsæt wokstrimler og løg og bring atter suppen i kog. Smag til.

Vend æblerne i den varme suppe og kom den i en stor skål. Drys med koriander og server straks sammen med den ingefærkrydrede skyrcreme.

 

Energiindhold for hele retten: 8360kJ

Energifordeling:

Protein        27 %

Kulhydrat    47 %

Fedt             26 %