Til 4 personer

 

400 g renset stenbiderrogn

1 rødløg

1/2 romanasalat (den er dejlig sprød og har en god smag)

4 tomater

4 skiver ristet mørkt rugbrød

1 citron

1 bdt dild

2 dl kvark

1 dl A 38

1 tsk olie

 

Hver tomat skæres i 6 både og drysses med salt og peber. Bages i ovnen på 175 grader i 10 minutter.

Romanasalatblade skylles og rødløg skrælles og skæres i tynde ringe.

 

Kold sauce

Bland fromage fraise, A38 og citronsaft. Masser af friskkværnet peber og salt.

 

Servering

Stenbiderrognen serveres i romanasalat bladene med rødløg, de bagte tomater og pyntes med dild. Dertil kold sauce, ristet rugbrød og citronbåde.

 

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi             376 KJ

Protein             5,1 g

Fedt                 4,0 g

Kulhydrat         8,1 g