Stenbiderrogn, forårsløg og persille

Ingredienser til 2 pers.:
12 – 16 forårsløg
Et bundt frisk persille
Stenbiderrogn ca. 50 gram
(kan købes friske hos fiskehandleren)
Grovbrød ca. 100 gram

Dressing af:
1/2 dl mager A38
1 tsk sennep
1 tsk persille
1 tsk klippet purløg eller dild
Salt og peber

Den yderste del af forårsløgenes rod skæres fra (dvs. kun lige dér hvor trådene sidder fast). Efter at det yderste blad er fjernet, skæres toppen af de resterende blade, hvis de er trevlede.

Forårsløgene skylles grundigt under koldt vand. Koges i letsaltet vand til de er sprøde (ca. 3 min.). Forårsløgene portionsanrettes på tallerkener (feinschmeckere kan evt. hælde smeltet smør over!), og stenbiderrognen, der bidrager med en let saltet smag og farvespil, fordeles jævnt hen over løgene. Derefter drysses med hakket persille. Dertil godt brød smurt med dressingen.

E% fordeling inkl. smeltet smør

Protein: 17%

Fedt: 28%

Kulhydrat: 55%