stærk græskarsuppeIngredienser:

  • 3 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • 1 løg
  • ½ l. fond/bouillon
  • 1 hokkaido el. ¼ græskar
  • 2-3 spsk. Peberrod
  • 1 citron
  • Evt. 1 laurbærblad
  • Salt & peber

 

Tilbehør:

  • ½ l. drænet yoghurt
  • Hakket bredbladet persille

 

Energiprocentfordeling:

  • Protein: 38,2 %
  • Fedt: 17,4 %
  • Kulhydrat: 44,4 %
  • 4054 kj

Tilberedning: 

  • Snit og svits hvidløg, løg, chili, peberrod og hokkaido.
  • Tilsæt fonden/bouillonen og laurbærblad.
  • Kog til hokkaidoen er mør.
  • Blend det hele og smag til med salt, peber og citron.
  • Pynt m. en skefuld yoghurt og hakket persille.