2 personer
Tilberedning: 30 min.

 

Ingredienser:

2 laksefileter
1 tsk. tandoori krydderiblanding
1 tsk. Nigella eller sort sesam
Olie til stegning
Forskellige grofthakkede grøntsager eksempelvis: kål, grønne bønner, peberfrugt, løg, broccoli, squash eller andet. Alternativt kan frysegrøntsager bruges, som eks. 1 pose Wok Verde
½ tsk. knust ingefær
Salt, peber
100 g. græsk yoghurt
1 grønt æble
¼ dl. hakket mynte
Tilbehør: naanbrød eller ris

 

Fremgangsmåde:

Vend laksefileterne i tandoori og Nigella eller sort sesam og steg dem i lidt olie 4-5 min. på hver side ved middel varme.

Krydr med salt og peber og læg dem til side.

Steg wokblandingen sammen med ingefær i lidt olie 5-6 min. og smag til med salt og peber.

Rør yoghurt, æble i små tern samt hakket mynte sammen og smag til med salt og peber.

Anret laksen på lunt naanbrød eller ris og kom grøntsagerne samt yoghurtblandingen ved.