sejfillet(1 person)

Ingredienser:

– 125 gr. sejfilet
– 1/2 fintsnittet porre
– 1/4 groftrevet knoldselleri
– 50 gr. groftrevet pastinak
– 50 gr. fintsnittet hvidkål
– 1 tsk. rapsolie
– 1 tsk. karry
– 3 dl minimælk
– 1 spsk. maizena
– Salt/peber/karry
– 125 gr. brune ris
– 2,5 dl vand
– 1 tsk. salt

 

Fremgangsmåde:

– 2,5 dl vand, 1 tsk. salt og 125 gr. brune ris koges i ca. 50 minutter.

– Ovnen tændes på 200 C.

– Karryen svitses i olien, grøntsagerne tilsættes og svitses i ca. 5 min.

– Mælk tilsættes og blandingen jævnes med maizena. Smag til med salt, peber og karry. Halvdelen af blandingen fordeles i bunden af et ildfast fad. Sejfileten krydres med salt og peber og lægges ovenpå blandingen og resten af grønt- sagsblandingen hældes over fisken.

– Fadet sættes i ovnen i ca. 15 minutter.

 

Energifordeling:

Energi: 3534 kJ
Protein: 50 gr.
Fedt: 11 gr.
Kulhydrat: 134 gr.