Risotto med +ªrter og rejer-nr.5Til 4 personer

Ingredienser:
25 g smør
1 finthakket skalotteløg
175 g risotto ris
1 dl tør hvidvin
ca. 4 dl hønsebouillon
Reven skal af ½ lime
200 g Frigodan fine ærter
150 g store rejer
Evt. 1 lille bundt frisk basilikum
Reven parmesan

Sådan gør du:
Sautér skalotteløgene i smør til de er klare. Tilsæt ris og sautér endnu 1 minut. Kom hvidvinen ved og kog ind til det halve under omrøring.

Tilsæt hønsebouillonen samt reven limeskal lidt ad gangen og lad risene koge 20 minutter under jævnlig omrøring.

Kom frosne ærter og rejer i risottoen og kog endnu 5 minutter. Tilsæt evt. ekstra hønsebouillon, hvis retten virker tør. 
Smag til med salt, peber og hakket basilikum og servér straks med brød og et drys reven parmesan.

Velbekomme!