4 personer


Ingredienser:

1 hvidkål, evt. grønkål eller savoykål
2 tsk. salt
2 tsk. sukker
2 æbler
50 g. saltede cashewnødder
50 g. soltørrede tranebær


Dilddressing:

1 bundt dild
2 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
2 spsk. cremefine 7 %
1 tsk. dijonsennep


Fremgangsmåde:

Halver kålen, fjern stokken og snit kålen fint. Drys kålen med salt og sukker, og lad den stå på køkkenbordet, mens det øvrige tilberedes.

Halver æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i små tern.

Hak dild. Rør olie med citronsaft, cremefine 7% og sennep og vend dild i dressingen.

Vend kål med dressingen og vend godt rundt. Vend dernæst æbler, nødder og soltørrede tranebær i salaten.


Tip:

Server kålsalaten som tilbehør til aftensmaden. En rest smager fint som fyld i sandwich.