Ingredienser til 4 personer:

4 store røde peberfrugter
175 g. brune ris (naturris)
100 g. ris
200 g. kalkunkød i strimler
2 løg
200 g. bønnespirer
4 modne tomater
1 bdt. persille
3 fed hvidløg
1 tsk. oregano
2 spsk. rapsolie
Smag til med salt, peber og evt. lidt paprika

 

Fremgangsmåde:

Svits de finthakkede løg i olien sammen med de pressede hvidløgsfed i en tykbundet gryde i 2-3 min.

Skær kalkunkødet i strimler og steg det sammen med løg og hvidløg.

Tilsæt de skyllede og knækkede bønnespirer i gryden.

Kog risene efter anvisning på pakken.

Bland risene i kødblandingen og lad det småsimre under omrøring i ca. 5 min.

Tilsæt nu de modne tomater, som er skåret i mindre stykker.

Rør godt rundt og lad alt simre i ca. 15 min.

Tilsæt den finthakkede persille og oregano.

Skær peberfrugterne over på langs og fjern indmaden.

Læg de halverede peberfrugter i et ildfast fad beklædt med bagepapir og fyld rismassen i peberfrugterne.

Sæt fadet i en 225 grader varm ovn i 15 min.

 

Energi pr. person: 1975 kJ