(2 pers.)
2 stk. unghanelår
2 citroner
5 forårsløg
10 karotter
10 cherry tomater
200 g nye danske kartofler
lidt olie
3-4 stilke timian
2 fed hvidløg
ca. 20 g gule sennepskorn
salt og peber

Unghanelårene brunes af på en pande og drysses med salt og peber og steges i ovnen ved 175 gr. i ca. 10 min.

Grøntsagerne skæres groft, vendes i timian, hvidløg, salt og peber og bages let sammen med unghanelårene. Kartoflerne vaskes godt og krydres med salt, peber og sennepskorn og bages i oven i ca. 20 min. Citronen skæres i filet’er som anrettes på tallerkenen. Resten af saften presses ud og blandes med lidt olie, som hældes over til sidst.

Energifordeling:

Fedt: 17,6%

Kulhydrat: 43,5%

Protein: 35%

KJ: 1867