(4 pers.)

Ingredienser:
1 dåse kokosmælk (light)
1-2 spsk rød karrypasta efter ønsket styrke
1 lime
1/2 l hønse- eller grøntsagsbouillon
4-5 spsk fiskesauce
3-4 udkernede finthakkede eller tørrede knuste chili
1 spsk finthakket ingefær
2 tsk tørret koriander
250 g kylling eller kalkun i små fine stykker
150 g rejer
1 bdt fint snittede forårsløg

Tilbehør: ris og brød

Fremgangsmåde: Svits karrypastaen i lidt af kokosmælken. Tilsæt resten af kokosmælken, bouillon, fishsauce, saft og revet skal fra limefrugten, chili, ingefær samt koriander og lad det hele koge 6-7 minutter.

Kom kyllingen og rejerne i suppen og kog yderligere 5-6 minutter. Smag til med sukker, limesaft og yderligere fishsauce, hvis det er nødvendigt. Vend forårsløgene i til sidst og server med ris til.

Energifordeling i Orientalsk suppe: Kulhydrat: 60% – Protein: 20% – Fedt: 20%