Vi kender det vist alle. Det er søndag, man har sovet længe og er parat til at sætte tænderne i en lækker snasket brunch med pandekager, æg, pølser og bacon.

Man kaster sig over alle lækkerierne, indtil man pludselig mødes af en tung mætheds- fornemmelse – og måske lidt dårlig samvittighed.

Müslipandekager er et fedtfattigt alternativ til de traditionelle amerikanske pandekager. Bland årstidens frugter i dejen lige fra bær, æbler og ananas til banan eller melon – kun fantasien sætter grænser!

Müslipandekager er også super som mellemmåltid.

 

Ingredienser til 4 personer:
4 æg
8 spsk. müsli (med top)
1-2 dl. frugtsaft evt. ananassaft eller juice
Tilsæt evt. ekstra nødder og rosiner

 

Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne sammen og lad det trække i køleskabet natten over, så müslien opløses.
Steg pandekagerne i lidt smør – anvend evt. en blinispande for at få dem fine og runde.