MuslingesalatMuslingesalat:
– 250 g Muslinger i skaller el. 100 g i dåse
– ½ avocado i tern
– 1 lille løg i strimler
– Appelsinskal i julienne
– 1 lille bundt dild
– ¼ agurk i fine strimler

Dressing:
– Citronsaft
– Drænet yoghurt
– Kørvel
– Salt & peber

Pynt:
– Lakseæg
– Dild

 

Tilberedning:

– Kog muslingerne, tag de lukkede fra og kassér dem. Tag evt. muslingerne ud af skallerne.
– Lad dem køle af.
– Skær/snit grøntsagerne.
– Blend den drænede yoghurt m. kørvel, så den får en flot grøn farve, smag til m. citron, salt & peber.
– Bland alle ingredienserne, og server cremen ved siden af el. tallerken anret den, som på billedet.

 

Energifordeling:
Protein: 31,4 %
Kulhydrat: 41,4 %
Fedt: 27,2 %
KJ: 1059