4 personer

 

Ingredienser:

2 stk. kyllingefileter
1 spsk. mexicansk chilikrydderi eller taco krydderiblanding
Olie til stegning
250 g. majs (tøs op før brug)
150 g. cherrytomater eller alm. tomater
½ agurk
150 g. salatost i tern
2 stk. hjertesalat eller anden sprød salat
1 stor håndfuld tortilla chips
1 bdt. frisk koriander

Dressing:

1 dl. syrnet fløde 9%
1 spsk. limesaft
1 knsp. sambal oelek
Sukker og salt

 

Fremgangsmåde:

Krydr kyllingefileterne og steg dem ca. 5 min. på hver side i lidt olie ved middel varme. Stil dem til afkøling.

Bland de optøede majs med halve cherrytomater eller grofthakkede tomater, agurk i grove tern, salatost og salatblade.

Skær den lune eller kolde kylling i tynde skiver og kom den i salaten.

Rør syrnet fløde, limesaft og sambal oelek sammen og smag til med sukker og salt og server det til salaten.

Pynt med knækkede tortillachips, korianderblade og dressing lige inden servering.