(1 pers.)
200 g oksefilet
2 spsk brun farin
2 spsk soja
1 chili frugt
2 fede hvidløg
10 g frisk rosmarin
lidt frisk timian
110 g små kartofler
lidt oliesalt og peber

Hvidløg, timian, chili og rosmarin hakkes fint, og det sauteres på en pande, der tilsættes brun farin og soja, og det koger lidt ned. Oksefileten lægges i et fad og massen hældes over, tildækkes med

sølvpapir og sættes i køleskabet i et par timer.
Kartoflerne vaskes og vendes med olie, salt og peber og bages i 35 minutter ved 180 grader i ovnen. Når de er færdige, moses de og kommes i en smurt darioli form. Derefter vendes de ud på tallerkenen, så mosen står som et tårn, og de holdes varme i ovnen. Kødet brunes på en varm pande og steges færdig i ovnen i ved 180 grader i ca. 15 minutter (afhængig af størrelsen).