Til 4 personer

8 svinekoteletter á 70 g
2 pastinakker
2 gulerødder
240 g drænede ferskner fra dåse
700 g skrubbede kartofler
Marinade
4 fed hvidløg
1 kvist frisk rosmarin
4 pressede citroner
1/2 dl olivenolie

Skær fedt væk fra koteletterne. Gnid krydderierne ind i
koteletterne og mariner koteletterne i ca. et døgn eller i min. 1 time.
Forvarm ovnen til 220 grader.
Skær pastinakkerne og gulerødderne groft. Skær kartoflerne i både.
Skær fersknerne i både. Læg grønsager, kartofler, ferskner, koteletter og marinaden i et ovnfast fad. Drys salt og peber over og sæt fadet i ovnen i 45 –60 min.

Energifordeling:

Protein: 24 E%

Kulhydrat: 31 E%

Fedt: 45 E%

Energi pr portion: 2271 kJ /