lynkyllingIngredienser (4 personer):
300 g. kyllingebryst

 

Marinade:
1/2 dl. soyasauce
1 chili
2 fed hvidløg
Ca. 500 g kål (hvidkål, savojkål eller anden type)
1 peberfrugt
2 gulerødder
1 ds. majs
200 g. porre
1 tsk. olie
1 dl. hønsebouillon
250 g. nudler
1 tsk. olie

 

Fremgangsmåde:
Pisk marinaden sammen og lad kødet trække deri, mens grøntsagerne renses og snittes. Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Lad dem dryppe af og vend olien i. Varm wok eller stegegryde op. Hæld olien i, og svits grøntsagerne ved stærk varme under konstant omrøring. Tag grøntsagerne op, når de er halvt møre. Hæld kød og marinade i gryden og svits under konstant omrøring i 5 minutter. Hæld grøntsagerne tilbage i gryden og tilsæt bouillon. Kog retten igennem. Vend de kogte nudler i og smag til med salt og peber.

 

Energifordeling:
Protein: 29,2%
Fedt: 21,4%
Kulhydrat: 49,6%