2 auberginer
1 stor bagekartoffel
1 tsk grønsagsbouillon
60 g linser fra puy
6 grene safran
Purløg hakket
Kapers med stilk
Lidt tabasco
Salt og peber

Kog linserne møre i 3 dele vand til 1 del linser, kogetid: 20-30 min. uden låg.

Prik auberginerne med en gaffel. Bag auberginerne i en 180 grader varm ovn, indtil de er sunket sammen. Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle lidt. Skrab kødet ud af skindet med en ske. Hold kødet varmt.

Skræl og skær kartoflen i tynde skiver på et rivejern. Kog kartoffelskiverne i vand tilsat lidt grøntsagsbouillon, olie og safran i ca. 2 min. Dryp kartoffelskiverne af og giv dem lidt salt.

Rør linser og auberginekødet sammen, smag til med salt, peber og evt. lidt tabasco.

Protein 17,5
Kulhydrat 53,5
Fedt 4,2
KJ 1232,4