2 personer
Tilberedning: 40 min.

 

Ingredienser:

2 lammeculotter
Olivenolie
1 helt hvidløg
1 pose Rustikke Rodfrugter
2 spsk. salte mandler
2-3 timiankviste
Salt, peber
50 g. soltørrede tranebær
Hakket persille
Tilbehør: Kartofler eller groft brød groft brød

 

Fremgangsmåde:

Brun kødet på en pande og læg det i et ovnfast fad.

Halvér hvidløget og læg det i fadet sammen med rodfrugter og mandler.

Drys med hakket timian og krydr med salt og peber.

Sæt fadet i ovnen (varmluft) ved 200 °C i 20-25 min.

Tag lammeculotterne fra, og lad dem hvile.

Kom tranebærrene hen over rodfrugterne, bland og bag endnu 10-15 min.

Skær kødet i tynde skiver og servér med de halve hvidløg og bagte rodfrugter drysset med hakket persille.