Mad_LaksIngredienser

4 stk. laksefilet á 125 g.
1 spsk. hvidvinseddike
1 kg. nye kartofler
1 bundt dild
200 g. grønne hestebønner
150 g. cherrytomater
1 citron

Fremgangsmåde

Vask kartofler og skær dem over. Koges med skræl sammen med det nederste af dildstilkene og salt. På den måde optager kartoflerne smag fra dilden. Skær cherrytomater i halve. Laksen krydres med salt & peber og lægges i sauterpande. Kom 1 cm. vand i panden sammen med eddiken og damp 4-5 minutter til laksen er mør. Den må gerne være lyserød indeni. Når kartoflerne har kogt færdig, vendes de med cherrytomater og dild. Serveres til laksen med citronbåde.

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi: 623,5 KJ
Protein: 11,4 g.
Fedt: 5,4 g.
Kulhydrat: 27,8 g.