Tilberedningstid ca. 30-45 min

(4 Personer)


Ingredienser:

250 g fuldkornsnudler

2 liter vand

1 tsk groft salt

3 kyllingebrystfileter (ca. 400 g)

1/2 tsk groft salt

Friskkværnet peber

1 spsk Olie

 

Thai Sauce

1/2 dåse kokosmælk

2 spsk sojasauce

1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)

2 spsk friskpresset limesaft

2 små finthakkede fed hvidløg

3 chalotteløg i tynde skiver (ca. 100 g)

1 spsk honning

2 hjertesalathoveder

1 dåse vandkastanjer i tynde skiver

200 g sukkerærter i tynde strimler

1 bundt radiser i tynde skiver

 

Pynt

Grofthakkede cashewnødder

Friske korianderblade

 

Kom nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Efter 2-3 min. under omrøring er nudlerne ”løst op” og møre uden at være bløde. Lad dem dryppe af i en sigte.

Drys kødet med salt og peber. Lad olien blive gyldent i en pande og steg kyllingefileterne ved kraftig varme ca. 1 min. på hver side. Steg derefter kødet ved svag varme ca. 6 min. Tag kødet af panden og lad det køle lidt af. Riv kyllingekødet i strimler med en gaffel.

Thai Sauce: Kom kokosmælk, sojasauce, limeskal og saft, hvidløg, løg og honning på panden. Bring det i kog og smag til.

Ved serveringen: Vend salat, vandkastanjer, sukkerærter, radiser og nudler sammen i en stor skål. Tilsæt kyllingekød og hæld den lune sauce over den friske kyllingsalat. Pynt med cashewnødder og korianderblade.