Ingredienser:
  • 250 g. kyllingebryst vendt i karry
  • 100 g. champignon
  • 1/2 agurk
  • 1/2 stilk forårsløg
  • 1 stilk blegselleri

 

Dressing:
4 spsk. fromage fraise
1/2 lime
1 tsk. eddike
1 tsk. karry
1 tsk. eddike
Salt og peber

 

Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser til dressingen sammen og smag til med salt og peber.

Kyllingebrysterne vendes i 1 tsk. karry og tørsteges på en pande.

Hæld vand til lidt af gangen, indtil kyllingebrysterne er stegt færdige – ca. 10 minutter.

Check om de er gennemstegt ved at skære i dem og lad dem køle ned.

Skær champignon og agurk i tern og fint hak forårsløg og blegselleri.

Kyllingen skæres i tern og blandes i dressingen sammen med grønsagerne.

Serveres med ristet grovbrød eller rugbrød og salat med lidt frisk forårsløg på toppen.

 

Næringsindhold pr. 100 gr.
Energi: 554 KJ.
Protein: 25,5 g.
Fedt: 5,7 g.
Kulhydrat: 4,1 g.