Kyllingebryst med pestogr+©nt-nr.34 personer

Ingredienser:

  • 4 stk. kyllingebryster med skind
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • Reven citronskal fra ¼ usprøjtet citron
  • ¼ dl ristede, saltede græskarkerner
  • ½ dl friskrevet parmesan
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 300 g Frigodan haricots verts (grønne bønner)
  • 300 g Frigodan slikærter

Pesto: Findel basilikumblade samt persilleblade og bland dem med citronskal, græskarkerner, parmesan og olivenolie og smag til med salt og peber.
Tag kyllingebrysterne, stik en finger ind under skindet og løft forsigtigt. Fordel halvdelen af pestoen under skindet på bryststykkerne. Krydr med salt og peber og steg stykkerne i ovnen 30-40 min. ved 2000C.

Kog haricots verts og slikærter i letsaltet vand som anvist på emballagen. Hæld vandet fra og vend grøntsagerne i resten af pestoen.

Servér grøntsagerne til kyllingebrysterne sammen med kartofler, pasta eller brød.