(2 pers.)

500 g kalvecuvette
2 skalotteløg
100 g østershatte
1 bakke brombær
4 stk. hvide asparges
2 dl mørk balsamico
lidt olie
salt og peber
200 g nye danske kartofler
lidt sesamfrø

Kalvecuvetten renses for sener og fedt og brunes af på alle sider, krydres med salt og peber. Skær skalotteløgene i både, riv østershatte i stykker og sauter det af på en varm pande. Tag panden af varmen, og kom brombær på og vend dem forsigtigt i, smag til med salt og peber. Lav en lomme i cuvetten med en spids genstand, kom fyldet ned i lommen, sæt den på risten og steg den i ovnen 2 x 10 min. på 180 gr. Hviler i 10 min. i mellem stegetiden.

Skræl asparges og damp dem i ovnen i 15 min. i vandbad på 180 gr. Vask kartoflerne godt og bag dem i oven på 175 gr. i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.

Til juicen bruges lidt olie i en lille gryde, sauter nogle af skalotteløgene, tilsæt balsamico og kog det lidt ned. Kom nogle brombær i, kog dem ud og blend det godt.

Energifordeling:
Fedt: 20
Kulhydrat: 42,5
Protein: 40
KJ: 1924