Prøv denne lette lune ret, der både er velsmagende og har et højt protein indhold.

 

Ingredienser til 4 personer:

– 3 1/2 dl Cheasy A38
– 1/2 tsk sukker Salt og peber
– 150 g grønne linser
– 300 g kalkunbryst
– 200 g mangofrugt
– 250 g romainesalat

Tilbehør: 40 gram grahamsbrød pr. person.

 

Fremgangsmåde:

– Bland A38, sukker, salt og peber, og stil dressingen i køleskabet min. 1/2 time.
– Skær mangofrugterne i små stykker, og romainesalaten i strimler.
– Skyl linserne og kog dem i 1/2 liter vand under låg i ca. 18 min. (eller til de er møre).
– Brun kalkunbrystet på alle sider, og tilsæt 1 dl vand og salt.
– Steg kødet under låg i 20 min. (vend det af og til) og lad det hvile ca. 10 min.
– Kom linserne i væsken fra kødet sammen med mango og bring det i kog.
– Tag gryden af varmen og vend salaten i.
– Skær kalkunen ud og server sammen med salat, dressing og brød.