kalkunIngredienser til 4 personer:

  • 3 1/2 dl Cheasy A38
  • 1/2 tsk sukker
  • Salt og peber
  • 150 g grønne linser
  • 300 g kalkunbryst
  • 200 g mangofrugt
  • 250 g romainesalat
  • Tilbehør: 40 gram grahamsbrød pr person

 

Fremgangsmåde:

Bland A38, sukker, salt og peber, og stil dressingen i køleskabet min. 1/2 time. Skær mangofrugterne i små stykker og romainesalaten i strimler. Skyl linserne og kog dem i 1/2 liter vand under låg i ca. 18 min. (eller til de er møre).

Brun kalkunbrystet på alle sider og tilsæt 1 dl vand og salt. Steg kødet under låg i 20 min. (vend det af og til) og lad det hvile ca. 10 min. Kom linserne i væsken fra kødet sammen med mango og bring det i kog.

Tag gryden af varmen og vend salaten i. Skær kalkunen ud og server sammen med salat, dressing og brød.