(1 person)

50 g frisk hakket oregano, persille, rosmarin
1 stk. kalkunschnitzel
50 g fetaost
2 dl hvidvin
1 dl vand
200 g små kartofler i halve
1 stk gulerod
1 stk pastinak
50 g frisk spinat

Kalkunkødet bankes så fladt så mulig. De hakkede krydderurter og fetaostenen smuld-res sammen og spredes ud over kødet. Kødet rulles sammen til en slags pølse og holdes sammen med enten snor eller en kødnål. Gulerod og pastinak skrælles og flækkes på midten og derefter på midten igen – og bages i ovnen ved 180 grader i ca. 10–15 min. De små kartofler vaskes, krydres med salt og peber, de bages i ovnen i ca. 35 min. ved 180 grader. Kalkunrullerne lægges i et ildfast fad, vin og vand kommes ved, retten dækkes med sølvpapir og sættes i ovnen. Kalkunen skal have ca. 35 min. ved 180 g.

Protein
19,96

Fedt
9,8

Kulhydrater
70,2

Kj
2227