Ingredienser (1 person):

  • 1 stor grovbolle  (f.eks. spelt burgerbolle)

Kalkunbøf:

  • 150 gr. hakket kalkunkød
  • 3 soltørrede tomater i strimler
  •  forårsløg i ringe
  • 1 spsk. fromage frais
  • 1/2 tsk. chilipulver
  • Salt og peber


Fyld:

  • 15 gr. salat (3 salatblade)
  • 3 skiver tomat
  • 2 løgringe

Dressing:

  • 2 spsk. fromage frais
  • 1 spsk. ketchup
  • 1/2 tsk. chilipulver
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til. Ingredienserne til kalkunbøffen blandes og steges i ca. 3 min. på hver side. Bollen lunes. Salat, løg og tomat placeres på den underste halvdel af bollen, bøffen lægges på efterfulgt af dressingen og til sidst den øverste halvdel af bollen.

Næringsindhold:
Energi: 1779 kJ
Protein: 43 g
Fedt: 6 g
Kulhydrat: 48 g
Energiprocentfordeling:
Energi: 41%
Fedt: 13%
Kulhydrat: 46%