wraps6 portioner – Klar på 40 min.

Det skal du bruge:

  • 2 tsk. canola olie
  • 1 stort løg skåret i grove skiver
  • 1 spsk. sukker
  • 1/4 tsk. salt
  • 2 dåser økologiske kikærter
  • 1/2 dl vand
  • 3 spsk. presset citron
  • 2 spsk. cashewsmør
  • 2 spsk. karry
  • 1 spsk. canola olie
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 dl rosiner
  • 6 tortillas
  • 2 rød peber, skiveskåret og stegt i olien
  • 1/2 agurk skåret i skiver
  • Rucola salat efter behov

Sådan gør du
Varm canola olien i en gryde ved jævn varme. Tilføj løg, sukker og salt. Læg låg på gryden og lad retten simre i ca. 10 min, indtil løgene er bløde og karameliserede. Stil derefter gryden til side og lad den køle af i nogle minutter.

Anbring kikærter, vand, citronsaft, cashewsmør, karry, olie, hvidløg og salt i en blender. Blend ingredienserne, indtil konsistensen er cremet. Rør derefter rosinerne i.

Fordel hummusfyldet mellem de 6 tortillas og anbring den karameliserede fyld, peberfrugter, agurketern og rucola oven på fyldet. Rul sammen og del hver enkelt wrap i halve.

Indhold per portion:
Kalorier: 490
Kulhydrater: 70 g, 
Kostfibre: 8 g
Protein: 14 g