three bean 0004Ingredienser

  • 4 dl friske grønne bønner – skåret i halve
  • 2 dl kogte pintobønner
  • 3 dl kogte kidneybønner
  • 1 bakke babyspinat
  • 1 dl hakket persille
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 fed hvidløg
  • Groft salt
  • Friskkværnet peber
  • 4 spsk olivenolie

Tilberedning

1. Bring lidt vand i kog i bunden af en gryde, og damp de grønne bønner i 5 minutter. Anbring derefter bønnerne i en stor salatskål. Tilsæt pinto- og kidneybønner samt persille.

2. Bland citronsaft, hvidløg, salt og peber og tilsæt gradvist olivenolien. Hæld dressingen over bønnerne og rør godt rundt.

3. Anret salaten med en bund af babyspinat. Anbring bønne-blandingen ovenpå og servér ved stuetemperatur.

Næringsindhold per portion

Kalorier: 474
Fedt: 15 g
Kulhydrater: 66 g
Kostfibre: 24 g
Protein: 23 g