Gapazo
8 portioner

Ingredienser:

1 stk Løg evt. rødløg

3 store Solmodne tomater

1/2 Agurk

1/2 Grøn peber

1/2 Rød peber

1-2 fed Hvidløg, hakket

1 l Tomatjuice

1/2 Blegselleri

1/2 tsk Sukker

1/2 dl  Olivenolie

1/2 dl  Hvidvinseddike eller citronsaft

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Løg, tomater, agurk, blegselleri og pigment skæres i fine tern, blandes med hvidløggene i en skål. Rør tomatjuice, olie, eddike og krydderier i, skal røres godt sammen og stilles i køleskabet i min. 2 timer inden servering.

Tip: Serveres med sprødstegte hvidløgscroutoner.

 

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 229 kJ

Protein : 1,0  g

Fedt: 3,2  g

Kulhydrat: 5,3  g